Cara Balas Komen Dan Inbox Automatik Di Facebook Page

Saya nak share kelebihan satu software hebat ini khas untuk usahawan online yang menjalankan perniagaan atas talian mereka di facebook page. Mereka yang memerlukan software ini yang selalu buat pengiklanan mengunakan medium "facebook ads" atau pun lebih glamour dengan nama gelaran "fb ads" di kalangan usahawan online.

Pm, Pm, Pm...Adoi lenguh tangan asyik PM2 je!!! 


2017, semakin ramai yang buat bisnes online menggunakan medium "fb ads" ni...yer la. Kelas2 dan seminar pemasaran bisnes bersepah di luar sana. Contoh sifu2 yang terkenal dengan pemasaran fb ads ni seperti sifufbads, najib asaddok dan ramai lagiDan ramai jugak peniaga online yang dah pandai buat pemasaran "fb ads" ni. Pernah tak anda terfikir "tak ade ke orang jual software untuk balas komen di page dan auto inbox customer"?

Jawapannya "Ya, ada". Anda dah penat nak jawap berpuluh2 dan beratus komen sehari secara manual di page anda? Sekarang anda tak perlu bimbang lagi kerana ada satu software yang di namakan AUTO PM yang akan menjadi pembantu anda secara automatik.

 
Auto PM
Software Auto PM


Apa Kelebihan Software Ini???

  1. Anda tak perlu susah payah pergi PM orang yang asyik minta anda PM mereka walaupun anda dah beri link.
  2. Anda boleh tingkatkan jumlah komen dan viralkan post anda secara PERCUMA dengan meminta prospek anda komen "SAYA NAK" di post anda. Software ini boleh PM kan kesemua tukang komen di post anda.
  3. Anda boleh set auto reply dekat setiap komen-komen di post anda. Tak perlu bazir masa anda mengadap laptop nak copy paste komen yang sama untuk reply komen orang lain.
Anda nak cuba sendiri kehebatan Software ni?

Klik Sini ==> Cuba Komen Pm Di Sini

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika anda tidak berpuas hati dengan software ini, anda berhak menuntut balik wang anda dalam masa 30 hari selepas tarikh pembelian. Kepuasan anda adalah terjamin 100%.

Anda Minat ???

Klik Sini ==> Beli Auto PM Melalui Website Ini

Ini dashboard auto pm yang anda akan control semua akaun fan page anda



Cara Balas Komen Dan Inbox Automatik Di Facebook Page Cara Balas Komen Dan Inbox Automatik Di Facebook Page Reviewed by Abdul Wafi on February 09, 2017 Rating: 5

No comments

Post AD